Systeem 2016.

Ik lees weer vele verhalen over nieuwe systemen op internet. Ook van liefhebbers die al goede duiven hebben en die een nieuw systeem uit gaan proberen. Zo van lukt het niet ,dan maar weer terug naar het oude vertrouwde.

Ook wij hebben niet stil gezeten natuurlijk en laat ik nu net ook een nieuw systeem bedacht hebben. Zo van waarom zouden we eigenlijk dit systeem niet gaan gebruiken. Ik had er nog nooit iemand over horen praten en nergens iets over gelezen en toch is het gewoon simpel ,als je erover nadenkt.

We gaan het zien. Ik ga natuurlijk nog niet verklappen hoe wij het gaan doen, maar de toekomst zal het leren.

Eén gedachte over “Systeem 2016.

  • 3 augustus 2016 om 19:57
    Permalink

    van dongen die naam zegt mij wel iets maar of het waar is de naam vorstenbosch zegt je dat iets ik dagt vroeger dat we contakt met de famillie gehat hebben via mijn vader??
    iets van 40-45 en de roester berg zegt mij ook wel iets dat was altijd jan en janus van dongen kwamen ook bij ons in de vakansie tot dan cor .ps\ heb ook duiven

Geef een reactie